dimarts, 3 de juny del 2014

Bajo la misma estrella

FITXA DE LECTURA

ALUMNE: Amanda Garcia Cernadas
GRUP CLASSE: 3r A
DATA: 03-06-14

1.Fitxa tècnica del llibre.
   
Títol: Bajo la misma estrella
Autor: Jonh Green
Editorial: Nube de tinta
Lloc d'edició:
Any d'edició:
Pàgines:
Traductor/a:

2.Tema (Escriu, en una paraula o frase curta, el tema del llibre)
Lluita contra el càncer.

3.Argument (Breu explicació dels fets narrats en el llibre. Màxim 50 paraules).
Doncs tot comença quan la Hazel va a un "grupo de apoyo". La Hazel és una nena especial, amb una situació difícil: porta anys amb un càncer. En aquest grup coneixerà amb en Gus, un noi molt simpàtic del qual s'enamorarà. Viuran una història d'amor fins que aniran a Holanda, a conèixer a l'autor preferit de la Hazel i allà, per mala sort, en Gus anunciarà a la Hazel que li ha tornat a sortir el càncer que fa un temps que se li va emportar una cama. A partir d'aquí, en Gus passarà de ser un noi molt simpàtic a un noi absent... fins que es morirà.

4.Personatges (Llista dels personatges més importants del llibre, tot indicant la funció que hi tenen: principals, secundaris, aliats, adversaris...)

-Hazel Grace--> principal.
-Gus_ principal.
-Mare Hazel_ secundari.
-Pare Hazel_ secundari.
-Pares Gus_ secundaris.
-Germanes Gus_ secundaris.
-Autor preferit de la Hazel_ secundari.
-Criada de l'autor preferit de la Hazel_secundari.

5.Espai i temps (On transcorre habitualment l'acció dels fets que s'expliquen. En quina època històrica se situen els fets que s'expliquen).
Tot i que crec que no ho diu en cap moment, els fets d'aquesta història se situen al present.

6.Valoració personal (Què has après amb la lectura del llibre? Dóna tres raons per recomanar o no la lectura d'aquest llibre a altres lectors).
Aquest llibre m'ha agradat moltíssim. Penso que t'ensenya munts de valors. A més, és un llibre per a tots els públics i és lleuger de llegir. Hi ha trossos d'una ironia que es podria dir comèdia i altres dramàtics, d'intriga...
En resum, podria dir tot de coses bones d'aquesta història però cap de dolenta. Finalment, m'agradaria dir que és un llibre molt bo que recomano llegir ja que t'ensenya moltes coses de la vida. A més, aquest estiu s'estrena la pel·lícula i estic segura de que serà tot un èxit. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada